Seksjoner:

© 2018 - Mita Media

Foto: YouTube

Har du noen gang lurt på hva som egentlig foregår inne i en oppvaskmaskin?

Det er kanskje ikke verdens største mysterium, men vi skal ærlig talt innrømme at nysgjerrigheten har vært tilstede når vi lukker oppvaskmaskinen. Finnes det små menn som hjelper til med oppvasken? Hvorfor klarer den aldri å vaske vekk de størknede klumpene med ost og lasagne? Hva foregår egentlig der inne?

Et GoPro-kamera ble plassert inne i oppvaskmaskinen, i tillegg til to eksterne lyskilder. To tidligere forsøk ble tidligere gjort, der kameramannen støtte på problemer med varme og lav batteritid.

Den tredje gangen satt opptaket som planlagt, og resultatet kan du se i filmen nedenfor. Videoen viser en normal oppvasksyklus på rundt 60 minutter der hastigheten er skrudd opp slik at vi sitter igjen med et klipp på tre minutter.

GoPro-kameraer kjenner vi oftest igjen fra ekstremsport der utøveren normalt sett pleier å feste kameraet på hjelmen under fallskjermhopp, snowboardkjøring, BMX-sykling osv. Kanskje du finner inspirasjon til et nytt forsøk du ønsker å gjennomføre?

Vis kommentarer

Anbefalt

Er du egentlig klar over hva dyrene er kapable til å gjøre? Denne dvergsjimpansen vil kanskje få deg til å sperre opp øynene.

Sanger av Taylor Swift ga ham motivasjonen han trengte.

Det å miste synet kan naturligvis føles både overveldende og særdeles vanskelig.

Da den firbeinte tok henne med seg tilbake til ulykkesstedet, trodde hun ikke sine egne øyne.

Det å være borte fra familien sin over lang tid kan være særdeles utfordrende for begge parter.

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)

Likte du denne videoen?

Del gjerne med vennene dine :)

Del på Facebook Del på Facebook

Nei takk, lukk dette