Seksjoner:

© 2018 - Mita Media

Foto: YouTube

Moren begynner å gråte da hun hører den hjertevarmende årsaken for hvorfor Luiz ikke vil spise maten sin.

I motsetning til andre barn på hans alder, har faktisk Luiz Antonio lyst til å spise opp grønnsakene sine. Det er litt verre med den andre ingrediensen på tallerkenen.

Selve videoen er originalt lastet opp av den brasilianske moren Flavia Cavalcanti, her utgitt med engelske undertekster.

Moren selv kan fortelle at hun lastet opp filmen for å gi folk en liten oppvåkning når det gjelder slakting og dårlig behandling av dyr. Hun hadde dog neppe sett for seg at hun skulle reagere på denne måten da hun serverte maten til sin skjønne sønn som nok kommer til å vokse opp til å bli en smart og forståelsesfull mann.

Det som startet som en enkel samtale mellom mor og sønn har nå blitt spredd videre med et dypere budskap om menneskers manglende medfølelse for andre arter på jorden. Verdt å dele videre.

Vis kommentarer

Anbefalt

For de fleste vil snakk om å kjøre buss automatisk føre til et gjesp. Det er ikke en fritidssyssel de fleste setter stor pris på. Men, om bussen du tok… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Det er kanskje ikke så rart at dommerne i X Factor UK blir oppgitte over kvinnens sangvalg. «Amazing Grace» har vi hørt tusenvis av ganger, og mange feiler når… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)

Likte du denne videoen?

Del gjerne med vennene dine :)

Del på Facebook Del på Facebook

Nei takk, lukk dette