Seksjoner:

© 2018 - Mita Media

Foto: Illustrasjonsfoto / Bigstock

Paret bestemte seg for å lage et kodeord for sex, men kona forventet nok ikke dette

Kilde: Reddit

Anita og Thomas hadde vært gift i noen år og hadde ett barn. De synes det var vanskelig med «voksenprat» foran sønnen. Derfor bestemte de seg for å ha et kodeord for sex.

De bestemte seg for å omtale det som å «skrive brev».

Da fredagskvelden kom og familien var samlet foran TV-en sier mannen til kona: «Vil du skrive brev litt senere i kveld?» Kona ristet på hodet, strøyk ham på armen og sa: «Vi skal se en god film i kveld, kanskje i morgen, vennen!»

Lørdagen kom og mannen snakket ikke om annet enn å «skrive». Han kjente behovet og kysset stadig på kona si. Da kvelden endelig kom ristet kona nok engang på hodet og sa: «Beklager kjære, jeg må lade opp til skituren i morgen. Vi får ta det i morgen kveld!»

Søndagen kom omsider og mannen kjente behovet melde seg utover dagen. Etter å ha blitt avvist noen ganger satte de seg til slutt i sofaen for å se på TV-serier.

Da kvelden kom og sønnen hadde lagt seg, sa kona: «Sorry at jeg har latt deg vente så lenge, er du klar for å skrive brev nå?»

«Næh, det har allerede blitt håndskrevet».

Vis kommentarer

Anbefalt

Mye tyder på at han blir klassens klovn når han vokser opp.

«Mamma, hvordan vet du alt dette? Du er så smart!»

Helt unike og sterke vennskap kan gå på tvers av arter, farger og de aller fleste grupperinger. Denne valpen har funnet sin sjelevenn på gårdens stall, og det er… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Egg og hamburger passer bedre sammen enn det du tror!

Når du gjør en verden utholdelig for deg selv, gjør du en verden utholdelig for andre.

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)