Seksjoner:

© 2021 - Mita Media

En mor skriver sommerbrev til barna sine. Lest det hun skrev? Hysterisk festlig!

Sommerferien er i gang for de aller fleste. I hvert fall for barna. Det betyr at de tar seg en god del friheter. Det kan fort bli mye å gjøre både for mor og far.

Mødre blir plutselig tildelt rollen som «tjener». Kanskje litt uten at barna tenker på det; det de har fokuset på er at det er sommer, sol og skolefri.

Så hva gjør man med dette «problemet»?

Bloggeren M.Blazoned har funnet en morsom måte å gjøre det på. Etter at barna leste brevet hun skrev, må vi tro at de kanskje velger å gjøre ting litt annerledes denne sommeren. Brevet er hysterisk festlig og treffer spikeren direkte på hodet. Genialt!

Innlegget publiseres med tillatelse.

Kilde: M.Blazoned

M.Blazoned på Twitter
M.Blazoned på Facebook

Kjære barn,

føl dere frie til å legge fra dere tingene deres hvor dere vil i sommer. Halv-ferdige smoothier i stua? Ikke noe problem. Jeg fikser det. Sokker i gangen? Jeg er på saken. Oppvask i vasken? Bare sleng det fra dere der. Lego? Overalt? Elsker det. Og ja, føl dere frie til å dra med dere teppene deres overalt i huset og la de ligge når dere ikke lenger trenger dem. Jeg elsker å brette dem med kjærlighet og returnere dem til rommene deres.

Dører? Det er valgfritt om man vil lukke dem. Jeg er rett bak dere, så helt seriøst, ikke bekymre dere for det. Jeg elsker det når veps sniker seg inn i huset, og luften fra aircondition-anlegget går ut. Hvem er vi til å skulle føle oss innestengt i vårt klima-kontrollerte hus? Åpen dør er helt greit. Vi har uendelig med penger.

Det er også helt greit at dere legger fra dere vått badetøy og håndklær på enhver flate, på alt fra gulv til gelender. Jeg elsker hauger, men vær kreative. Å putte dem på treflater som er malt er det aller beste. Jeg skal ta dem før de lager merker. Dere er opptatte. Stop. Gå tilbake til Netflix. Friends blir ikke sett på av seg selv.

Og si ifra når dere er sultne. Ikke la dere hefte av vanlige spisetider. Og vær så snill å ikke koordiner med hverandre. Kjøkkenet er åpent 24/7, og jeg er bare glad for å gjøre i stand hva enn dere vil ha, når dere vil ha det. Jeg tok hovedfag i å lage mat fort.

Hvis du lager noe selv, bare la alt du brukte ligge der du sist trengte det. Melk også. Hvis den blir dårlig, kjøper jeg bare ny. Penger? Ikke noe problem. Jeg kan bare jobbe mer. Og jeg tar meg av oppvasken. Jeg vil følge etter deg, og putte ting tilbake på plassen sin. Det er bare gøy for meg å leve som en stedfortreder gjennom din matlaging. Litt sånn: «Wow, hvordan klarte de å få så mye revet ost utover benken? Imponerende».

Og hver gang du er tørst, ta et nytt glas. Vi har flere tonn, og jeg elsker å ta ting ut og inn av oppvaskmaskinen. For ikke å nevne, så har vi endeløst med elektrisitet og vann. Verden ligger for våre føtter.

Hvis vennene dine ber deg på noe? Jeg er med. Jeg kjører deg dit eller henter deg – jeg mener, jeg både kjører OG henter deg. Jeg har bil og førerkort. Det burde få gjøre nytten sin. Og vær så snill, du trenger ikke si ifra i god tid. Jeg kan bare stoppe med det jeg driver med. Selv om jeg er på jobb kan jeg kjøre deg. Jeg vet hvor verdifull tiden din er. Trenger du penger til å gå på kino? Det skal du selvsagt få.

Og til den minste, når du har lyst, tar jeg deg med til badebassenget. Før vi går kan du klage og skrike for at jeg tar på deg solkrem. Ikke hold igjen. Bare vær deg selv. Gi uttrykk for dine følelser. Det er kaldt, er det ikke? Jeg elsker utfordringen jeg får mens du klør og gnir det av, mens jeg prøver å påføre kremen. Det er en god strekk for armene og ryggen min. Snilt at du tenker på meg på den måten.

Og bare en liten ting om svømmebriller. Jeg er på saken. Ikke tenk noe på å passe på dem selv. Jeg har gjort det til mitt sommer-oppdrag å alltid vite hvor brillene dine befinner seg (i bilen, på venstre side, mellom setene). Om kvelden, skal jeg sove med dem under puta. Vi kan ikke være for sikre, hvordan skal du klare å bade uten dem?

Så et par siste ting om husregler: Å himle med øynene? Helt greit! Jeg elsker den øyeblikkelige responsen til mine tanker og idéer. Hvordan kan jeg ellers vite om jeg er god nok eller ikke? Å dusje? Helt valgfritt. Du vet hva som er best for deg. Jeg lar det derfor være ditt valg. Solhatt? Nei det trenger du ikke. Jo mer sol, jo bedre. Oppgaver? Bare si ifra når det passer for deg. Ugress og søl går ingen steder.

En siste ting, vær snill å alltid ha på deg høretelefoner så du ikke kan høre meg når jeg snakker til deg. Kommunikasjon er fullstendig overvurdert. En liten faktaopplysning om meg: Jeg elsker å rope ting deg til deg tre-fire ganger uten å få noe svar. Det virker veldig befriende.

Vel, kall meg gjerne gal, men hvis dere følger alle disse punktene tror jeg sommeren blir fantastisk for oss alle sammen.

Eller, hvis dere ikke forstår sarkasmen min kommer dere ikke til å overleve lenge.

Uansett…

Jeg elsker dere alle.

Vis kommentarer

Anbefalt

En av gjestene har for øvrig et helt unikt talent.

Dette brevet er hjerteskjærende og inneholder mer enn en overraskelse.

Latviske Vitalij Vladasovitsj Gratschov (blant de fleste kjent som Vitas) har gjort det stort både som sanger og låtskriver etter at han slo igjennom rundt år 2000.

De aller, aller fleste jenter og kvinner føler ofte at de ikke strekker til. De er ikke gode nok.

I så fall vil vi gjerne vite hvor lang tid du brukte på å finne babyen i bildet.

«Alle dere spesielle mennesker må slutte å blande dere med normale mennesker».

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)