Seksjoner:

© 2018 - Mita Media

Barnebarnet til Elvis Presleys har nå fylt 25 år – slik ser han ut i dag

Det er nå litt over 40 år siden Elvis Presley gikk bort. Kongen av Rock’n’Roll ble for alvor kjent for sin rolle med å kombinere popkultur og vestlig ungdomsopprør.

Konspirasjonsteoriene har etter hans død gått som ild i tørt gress. Flere påstår at han lever den dag i dag. Bevisene for ektheten av disse teoriene er naturlig nok få, men tar man en titt på barnebarnet hans kan man definitivt skimte store likheter. Det er som å se Elvis Presley!

Personen vi snakker om er naturligvis sønnen til Lisa Marie presley, Benjamin Keough. Ved å se på bildene av Benjamin er det nesten så man skulle tro at Elvis lever den dag i dag. Likheten er slående!

Elvis fikk ett barn sammen med Priscilla Presley, Lisa Marie Presley. Hun arbeider i dag som låtskriver/sanger, og bodde i sin tid flere år på Graceland. Benjamin utgjør ett av hennes fire barn. Elvis rakk dessverre aldri å møte noen av sine barnebarn da han gikk bort da Lisa Marie var bare ni år gammel.

La oss se på et bilde av Benjamin for å understreke den vanvittige likheten:

Selv om Benjamin aldri fulgte i bestefars fotspor er de to like som to dråper vann. De ligner, ikke sant?

Del gjerne artikkelen videre hvis du også elsker Elvis like mye som meg!

Vis kommentarer

Anbefalt

For de fleste vil snakk om å kjøre buss automatisk føre til et gjesp. Det er ikke en fritidssyssel de fleste setter stor pris på. Men, om bussen du tok… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Det er kanskje ikke så rart at dommerne i X Factor UK blir oppgitte over kvinnens sangvalg. «Amazing Grace» har vi hørt tusenvis av ganger, og mange feiler når… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)