Seksjoner:

© 2018 - Mita Media

Lær deg å plystre med fingrene - Smud.no
Foto: YouTube

Han avslører den hemmelige metoden for fingerplystring – får du det til?

Det er jo kanskje det store evigvarende spørsmålet: hvordan i granskauen får folk til å plystre med fingrene??

Jeg vet ikke hvor mange ganger noen har prøvd å forklare meg hvordan de gjør det, men resultatet er alltid det samme: jeg som ikke får det til og steller meg i et hjørne for å sutre (ja, jeg kan være ganske motbydelig).

Dette har Brett McKay fra nettsiden The Art of Manliness (selv om vi mener dette er like viktig for kvinner) sett seg lei av. Han har derfor tatt det på seg å lære bort kunsten, siden han selv etter mange år endelig knakk koden.

I videoen forklarer han steg for steg hvordan han lærte seg det og hvordan vi kan gjøre det samme. Og vet du hva? Etter litt øving fikk vi det til også!

Synd det bare tok ganske mange år…

Vis kommentarer

Anbefalt

For de fleste vil snakk om å kjøre buss automatisk føre til et gjesp. Det er ikke en fritidssyssel de fleste setter stor pris på. Men, om bussen du tok… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Det er kanskje ikke så rart at dommerne i X Factor UK blir oppgitte over kvinnens sangvalg. «Amazing Grace» har vi hørt tusenvis av ganger, og mange feiler når… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)

Likte du denne videoen?

Del gjerne med vennene dine :)

Del på Facebook Del på Facebook

Nei takk, lukk dette