Seksjoner:

© 2018 - Mita Media

Lag hologram med smarttelefonen - Smud.no
Foto: YouTube

Slik lager du et hologram med smarttelefonen din

Tiden da telefonen kun ble brukt for å ringe er over for lengst. I dag blir den vel i utgangspunktet brukt til det meste: fotografering, teksting, betaling, spilling og masse, masse mer.

Det er likevel så mye potensiale i den lille krabaten som de fleste av oss ikke tenker over, gjerne fordi det ikke vanligvis ikke funker til dagligdags bruk: som for eksempel når du skal lage et hologram.

Og hva er et hologram, spør du? Et hologram er et bilde det motivet vises tredimensjonalt, som når du går på kino og ser filmen i 3D.

Så klart kan du bruke telefonen din til det også!

Bare følg instruksene i videoen over og du kan imponere på neste vennetreff med et superkult hologram, kun ved hjelp av telefonen din og noen gamle CD-plater!

Dette må prøves!

Vis kommentarer

Anbefalt

Når du har laget blandingen slik som i videoen, er det bare å finne frem et telys.

Det er ikke akkurat noen nyhet at sukker og søtsaker skader tennene våre. Det har blitt et stort problem at vi drikker altfor mye brus.

Dette må være dagens, kanskje ukas, morsomste video. Er du glad i babyer og hunder, kommer du til å elske denne snutten. if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); } Babyen begynner å presse og etter hvert gjør den…

En to år gammel gutt ved navn Theodore “Ted” McGee døde av at en kommode ramlet og knuste ham. Dette skjedde i februar 2016. Siden den gang har vi… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)

Likte du denne videoen?

Del gjerne med vennene dine :)

Del på Facebook Del på Facebook

Nei takk, lukk dette