Seksjoner:

© 2018 - Mita Media

Foto: YouTube

Ved hjelp av lim og silikonformer kan du lage noe fantastisk til barnerommet

Lurer du på hvordan du skal dekorere barnerommet nå som den lille er på vei? Eller føler du det er på tide å lage noe spesielt og unikt til en av de små? Da burde du sjekke ut denne filmen.

Det skal ikke mye til før du har dekorasjonen klar. I hovedsak trenger du en limpistol og silikonformer. Fortrinnsvis en form du kan lage stjerner av. Det burde ikke være vanskelig å finne; disse formene er til for å lage isbiter.

Rommet kommer til å bli fantastisk med denne pynten, og de små kommer til å elske det. Dessuten blir det ekstra lekkert når lyset slukkes og det er sengetid.

Kanskje dette kan bidra til bedre søvn!

Vis kommentarer

Anbefalt

Når du har laget blandingen slik som i videoen, er det bare å finne frem et telys.

Det er ikke akkurat noen nyhet at sukker og søtsaker skader tennene våre. Det har blitt et stort problem at vi drikker altfor mye brus.

Dette må være dagens, kanskje ukas, morsomste video. Er du glad i babyer og hunder, kommer du til å elske denne snutten. if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); } Babyen begynner å presse og etter hvert gjør den…

En to år gammel gutt ved navn Theodore “Ted” McGee døde av at en kommode ramlet og knuste ham. Dette skjedde i februar 2016. Siden den gang har vi… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)

Likte du denne videoen?

Del gjerne med vennene dine :)

Del på Facebook Del på Facebook

Nei takk, lukk dette