Seksjoner:

© 2018 - Mita Media

Sykepleier overrasker hjemløs familie - Smud.no
Foto: YouTube

Sykepleier overrasker hjemløs familie med noe helt uvurderlig

«Surprise Squad» er en del av TV-kanalen FOX5 i Las Vegas. De reiser rundt omkring i byen for å overraske heldige seere.

Sykepleieren Cynthia ble kjent med Basil og hans familie da han var inne for å gå stråling mot hjernesvulst. Via Basils mor får Cynthia vite at familien veldig snart blir hjemløs, da mor ikke klarer å finne seg en jobb.

Cynthia føler sånn for familien og bestemmer seg for å gjøre noe. Hun tar derfor kontakt med «Surprise Squad» og forteller dem om familiens situasjon.

SS velger å hjelpe familien og tar med seg Basil, broren og moren + Cynthia med på en kjøretur. Det ingen av de vet, ikke engang Cynthia, er at de er på vei til familiens nye bolig – som de får bo i i et helt år!

Hele historien deres og reaksjonen deres må dere se selv. Ta frem lommetørkelet!

Vis kommentarer

Anbefalt

For de fleste vil snakk om å kjøre buss automatisk føre til et gjesp. Det er ikke en fritidssyssel de fleste setter stor pris på. Men, om bussen du tok… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Det er kanskje ikke så rart at dommerne i X Factor UK blir oppgitte over kvinnens sangvalg. «Amazing Grace» har vi hørt tusenvis av ganger, og mange feiler når… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)

Likte du denne videoen?

Del gjerne med vennene dine :)

Del på Facebook Del på Facebook

Nei takk, lukk dette