Seksjoner:

© 2018 - Mita Media

Baby opplever sommerregn for første gang - Smud.no
Foto: YouTube

Babyen opplever sommerregn for første gang

Som bitteliten må verden virke utrolig stor! Den er jo også det, men når du opplever omtrent ALT i hele verden for aller første gang så er den nok enda litt større.

Som for eksempel regn på en varm sommerdag. Lite er så fint som en tung regnskur en varm sommerdag og det får denne heldige babyen oppleve for aller første gang.

Gleden han opplever er smittende og jeg kjenner jeg får lyst til å løpe ut i regnværet neste gang det kommer, før det blir for kaldt.

Noen som blir med?

Vis kommentarer

Anbefalt

Når du har laget blandingen slik som i videoen, er det bare å finne frem et telys.

Det er ikke akkurat noen nyhet at sukker og søtsaker skader tennene våre. Det har blitt et stort problem at vi drikker altfor mye brus.

Dette må være dagens, kanskje ukas, morsomste video. Er du glad i babyer og hunder, kommer du til å elske denne snutten. if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); } Babyen begynner å presse og etter hvert gjør den…

En to år gammel gutt ved navn Theodore “Ted” McGee døde av at en kommode ramlet og knuste ham. Dette skjedde i februar 2016. Siden den gang har vi… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)

Likte du denne videoen?

Del gjerne med vennene dine :)

Del på Facebook Del på Facebook

Nei takk, lukk dette