Seksjoner:

© 2018 - Mita Media

Foto: YouTube

Jenta møter en fremmed hun snakket med på nett. Det neste som skjer er skummelt

Dette er et sosialt eksperiment som virkelig får oss til å tenke. Alle burde ta en titt på filmsnutten, slik at man er klar over denne problemstillingen – da kan man advare sine barn.

Mannen i videoen bestemte seg for å sende venneforespørsel til tre ukjente tenåringsjenter. Så spurte han om de skulle møtes. Det sa jentene ja til.

Foreldrene visste hva som skulle skje, men fikk seg et realt sjokk når de forsto at deres barn kunne finne på noe så dumt som å møte en fremmed fra Facebook.

Fedrene kommer med store og voldsomme reaksjoner, og det er forståelig.

Se filmen, og del den med dine venner for å spre budskapet.

Du vet aldri hvem som egentlig sitter bak tastaturet.

Vis kommentarer

Anbefalt

Når du har laget blandingen slik som i videoen, er det bare å finne frem et telys.

Det er ikke akkurat noen nyhet at sukker og søtsaker skader tennene våre. Det har blitt et stort problem at vi drikker altfor mye brus.

Dette må være dagens, kanskje ukas, morsomste video. Er du glad i babyer og hunder, kommer du til å elske denne snutten. if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); } Babyen begynner å presse og etter hvert gjør den…

En to år gammel gutt ved navn Theodore “Ted” McGee døde av at en kommode ramlet og knuste ham. Dette skjedde i februar 2016. Siden den gang har vi… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)

Likte du denne videoen?

Del gjerne med vennene dine :)

Del på Facebook Del på Facebook

Nei takk, lukk dette