Seksjoner:

© 2018 - Mita Media

Foto: Illustrasjonsfoto / Getty

Moren var knust fordi sønnen ble mobbet. Det neste hun gjør er fantastisk

Denne historien setter ting i perspektiv. Husk på at skjønnhet kommer innenfra.

Kilde: Tickld

«Kan jeg få se babyen min?» spurte den lykkelige og nybakte moren.

Når barnet ble plassert i armene hennes og hun tok hendene hans vekk for å se på det lille ansiktet, gapte hun.

Legen snudde seg brått og så ut av sykehusvinduet. Babyen hadde ikke ører. Tiden viste at barnets hørsel var perfekt. Det var bare hans utseende som var påvirket.

Når han løp hjem fra skolen en dag og kastet seg inn i sin mors armer, sukket hun, vel vitende om at hans liv ville bli preget av mye sorg.

Han ropte ut det som hadde skjedd: «En gutt, en stor gutt … kalte meg for et misfoster».

Han vokste opp og ble en kjekk ung mann. Etter hvert ble han en favoritt blant studentene, han kunne ha blitt klassens president for den saks skyld. Gutten utviklet en gave, et talent for litteratur og musikk.

«Men du kan menge deg med andre unge mennesker», sa hans mor irettesettende, men følte seg likevel stolt av sønnen.

Guttens far hadde en time med familiens lege. «Kan ingenting gjøres?» spurte han. «Jeg tror jeg kan feste på et par ytre ører, om de kan skaffes» sa legen.

Da begynte søket etter en person som ville ofre seg for den unge mannen. To år gikk.

«Du skal til sykehuset, sønn. Mor og jeg har funnet noen som vil donere ørene du trenger. Men det er en hemmelighet», sa faren.

Operasjonen var en strålende suksess, og gutten ble en ny person. Hans talenter blomstret, og han oppnådde fantastiske resultater på skolen. Senere giftet han seg og fikk en bra jobb.

«Men jeg er nødt til å vite!» sa han til sin far. «Hvem ga så mye for min del? Jeg kan aldri gjøre nok for denne personen».

«Jeg tror ikke du kan få vite det», sa faren. «Avtalen var at du ikke skulle få vite… ikke ennå».

Årene gikk og hemmeligheten ble holdt godt på, men så kom dagen…

En av de mørkeste dagene som en sønn må gjennom. Han sto sammen med sin far over sin mors kiste.

Sakte og ømt rakte faren ut en hånd og løftet det tykke, rødbrun håret hennes for å avsløre at moren ikke hadde ører.

«Mamma sa hun var glad for at hun aldri hadde klippet håret kort», hvisket han forsiktig. «Ingen har noen gang tenkt at mor er mindre vakker, har de vel?»

Ekte skjønnhet handler ikke bare om utseende, men om det vi har i hjertet. Den virkelige skatten finnes ikke i det vi ser, men i det som ikke kan sees. Ekte kjærlighet ligger ikke i det som har blitt gjort, og som er kjent – men ekte kjærlighet finnes i det som er gjort uten å være kjent.

Ekte skjønnhet kommer innenfra!

Vis kommentarer

Anbefalt

For de fleste vil snakk om å kjøre buss automatisk føre til et gjesp. Det er ikke en fritidssyssel de fleste setter stor pris på. Men, om bussen du tok… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Det er kanskje ikke så rart at dommerne i X Factor UK blir oppgitte over kvinnens sangvalg. «Amazing Grace» har vi hørt tusenvis av ganger, og mange feiler når… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)