Seksjoner:

© 2018 - Mita Media

Foto: Illustrasjonsfoto / Getty

Mannen er alvorlig syk og skal snart dø. Da bestemmer han seg for å gjøre DETTE.

Det sies at en god latter forlenger livet. Noen velger å bruke dette som en «leveregel», andre er mer skeptisk til om det faktisk er noe i det.

En ting er sikkert, det kan ikke skade å ha fokus på å være positiv, og det kan ikke skade å ha som mål å le så mye som mulig.

Latter er uansett noe bra. I historien under blir vi kjent med en mann som snart skal dø. Han bestemmer seg så for å gjøre noe helt spesielt, for å se om det kan gjøre noe med dødsdommen han har mottatt. Kall det gjerne en tankevekker.

Kilde: Academictips

Dødsdommen

For mange år siden fikk Norman Cousins dødsdommen. Legene sa han kom til å leve i cirka seks måneder til. Sjansen for å bli frisk var 1 av 500.

Han følte at alle hans bekymringer, nedturer, sinne og depresjoner hadde gjort ham syk, og ført til at han nå kom til å dø. Han tenkte: «Hvis sykdom kommer av negativitet, kan ikke da positivitet gjøre deg frisk?»

Han bestemte seg for å gjøre et eksperiment. Latter var den mest positive aktiviteten han kunne komme på. Han leide alle de morsomme filmene han kunne finne: Keaton, Chaplin, Fields og Marx-brødrene. (Dette er en stund siden, så han var nødt til å fysisk låne filmene). Han leste morsomme historier, og han ba vennene sine om å ringe hver gang de sa, hørte, eller gjorde noe morsomt.

Smertene var så store at han ikke fikk sove. Å le i 10 minutter gjorde at smertene forsvant i flere timer, sånn at han sovnet lettere.

Mannen ble helt frisk og levde i 20 år til. Det var lykkelige, friske og produktive år. Mannen mener kjærligheten fra familie og venner, og mye latter gjorde at han vant over sykdommen.

Ikke undervurder hva latter kan gjøre for deg.

Vis kommentarer

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)