Seksjoner:

© 2021 - Mita Media

Foto: Illustrasjonsfoto (Getty) / Skjermbilde

En 5-åring har det perfekte svaret på hvorfor det er greit å amme i offentligheten

Debatten har til tider vært kokende varm når det gjelder amming i offentligheten. Noen mennesker irriterer seg over mødre som drar frem puppen på kafé og lignende.

De føler seg selvfølgelig berettiget til det, da det de gjør er å mate sine barn. Helt naturlig, mener det fleste.

Mange kvinner har opplevd å få stygge blikk og kommentarer. Det er uansett ikke greit. Under kan du lese et brev som er skrevet etter en slik situasjon. Brevet forteller oss at en 5-åring kan være både smart og løsningsorientert.

Kilde: Hrtwarming

En glup 5-åring:

Jeg var på handlesenteret i dag med mine to barn. 5 år gamle Airryn og 1 år gamle Adasyn. Vi gikk rundt og så ble Addie sulten. Jeg spurte Airryn om han også var sulten, og det svarte han ja på. Derfor gikk vil til matavdelingen på senteret. Jeg bestilte yndlingsretten til Airryn.

Vi satt oss ned og jeg gjorde klar Addie sin favorittmat: Pupp. Jeg dekket meg til, og satte i gang med å fylle magen hennes. Airryn spiste og koste seg med sin kylling. Så kom en kvinne gående bort til oss. Hun bar på mat og hadde med seg en unge. Kvinnen så oppgitt på oss og himlet med øynene.

Kvinnen satt seg ned. Jeg så at hun fortsatt hadde blikket sitt på meg. Hun reiste seg så opp og kom mot oss. Så sa hun: «Du vet at det er en stol på stellerommet der du kan gjøre det der? Slik at mitt barn kan slippe å se på at du mater ungen din, mens hun spiser?».

Jeg skulle til å svare, da min sønn brøt inn og sa: «Jeg har ikke behov for å se på DIN unge mens jeg spiser?»

Kvinnen svarte: «Hun spiser ikke maten sin mens hun viser hud».

Sønnen min så på datteren hennes og sa: «Jeg kan se beina hennes. Du kan ikke se noe av min søsters kropp».

Kvinnen spurte meg så om jeg lot sønnen min snakke slik til alle han møtte. «Hvordan da? Ærlig?», spurte jeg.

Nok en gang sa hun til meg at jeg burde gå til stellerommet. Airryn reiste seg opp, gikk bort til bordet der datteren hennes satt, og sa: «Jeg tenkte jeg skulle hjelpe deg med å bære maten din til stellerommet. Hvis du synes det er greit at min søster skal spise der, så må det være greit at du også spiser der».

Kvinnen uttalte så at min sønn var respektløs. Jeg svarte at han bare er en voksen og smart 5-åring.

Vis kommentarer

Anbefalt

«Han fortsatte å skrike det, men jeg bestemte meg for å bare ignorere ham og fortsette med løpingen».

Du har neppe sett eller hørt noe søtere enn dette.

Aldri sett deg bak rattet etter at du har drukket alkohol.

Følg godt med etter at den første kalven er født.

Mens flere av oss klager over banale ting som trafikkforsinkelser og tilbaketrekking av favorittsjokoladen fra butikkhyllene, må George takle hverdagen med et betydelig større handikapp.

Da de var på date virket han både fjern og sur.

Rikki ble født med en misdannelse i begge forbeina. Omplasseringshjemmet visste i det de tok henne under sine vinger, at de var nødt til å finne en familie som… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)