Seksjoner:

© 2018 - Mita Media

Foto: YouTube

Hun prøver å redde den skadelidende hunden. Fortsettelsen gjorde meg våt i øynene

«Hope For Paws» slår til igjen. Nok en gang tar de på seg et oppdrag om å redde en hjemløs hund. De ble tipset per telefon, og var så raske med å dra til stedet puddelen befant seg.

De ser med en gang at hunden er veldig redd. De lurer også på om den er skadet. De nærmer seg puddelen så forsiktig som de bare kan.

Når kvinnen løfter hunden opp i armene sine, kommer det en helt utrolig reaksjon. Denne reaksjonen er så rørende at kvinnen feller noen tårer – slik oppleves det også for oss som ser på.

Det er så fint at det finnes mennesker som jobber med å redde dyr.

Damen døpte hunden til «Layla» og fikk henne til et hundesykehus. Der fikk hun mye pleie; hunden hadde større skader enn det de først trodde.

Hunden likte virkelig personen som reddet henne.

Vis kommentarer

Anbefalt

For de fleste vil snakk om å kjøre buss automatisk føre til et gjesp. Det er ikke en fritidssyssel de fleste setter stor pris på. Men, om bussen du tok… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Det er kanskje ikke så rart at dommerne i X Factor UK blir oppgitte over kvinnens sangvalg. «Amazing Grace» har vi hørt tusenvis av ganger, og mange feiler når… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)

Likte du denne videoen?

Del gjerne med vennene dine :)

Del på Facebook Del på Facebook

Nei takk, lukk dette