Seksjoner:

© 2018 - Mita Media

Foto: YouTube

Denne hunden jobber hardt for å fange fisk mens han bader

Denne filmsnutten er så kort at både du, jeg og naboen har tid til å se på den. Dessuten gjør den dagen litt bedre. Det er vanskelig å ikke smile av denne hundens «problem».

Den firbeinte tar seg et bad i familiens utebasseng. Så oppdager den at bassenget inneholder fisk – men av en litt spesiell type.

Det er helt umulig for hunden å fange disse fiskene, men han skal virkelig ha for forsøket. Han gir ikke opp.

Vi føler med dyret og hans frustrasjon, men strekker oss til å le litt av denne utfordringen. Så kan vi jo tenke på at filmen er et bevis på at livet ikke alltid er så lett – men så er det ikke så aller verst heller.

Voff voff, dette var gøy!

Vis kommentarer

Anbefalt

Når du har laget blandingen slik som i videoen, er det bare å finne frem et telys.

Det er ikke akkurat noen nyhet at sukker og søtsaker skader tennene våre. Det har blitt et stort problem at vi drikker altfor mye brus.

Dette må være dagens, kanskje ukas, morsomste video. Er du glad i babyer og hunder, kommer du til å elske denne snutten. if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); } Babyen begynner å presse og etter hvert gjør den…

En to år gammel gutt ved navn Theodore “Ted” McGee døde av at en kommode ramlet og knuste ham. Dette skjedde i februar 2016. Siden den gang har vi… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)

Likte du denne videoen?

Del gjerne med vennene dine :)

Del på Facebook Del på Facebook

Nei takk, lukk dette